,

K24 digitaalinen läpivirtausmittari dieselille

PIUSI K24-A on digitaalinen virtausmittari turbiinilla, joka on tarkoitettu dieselöljyn seurantaan ja nesteen annostelun digitaaliseen hallintaan.

PIUSI K24-A on digitaalinen virtausmittari turbiinilla, joka on tarkoitettu dieselöljyn seurantaan ja nesteen annostelun digitaaliseen hallintaan.

TARKKUUS JA LAATU

K24-A digitaalinen dieselvirtausmittari on suunniteltu matala-viskositeettisten nesteiden virtauksen seuraamiseen. Se on helppo asentaa joko putken sisään tai annosteluputken päähän. K24-A:ssa on näyttö, joka voidaan sijoittaa eri asentoihin helpottamaan lukemista. Kestävä kotelo ja tiivistetty sisäinen elektroninen piirilevy tekevät siitä sopivan lähes kaikkiin työolosuhteisiin.

LUOTETTAVUUS

K24-A:lla on alumiininen runko ja polypropeeniturbiini. Pulssityyppi on yksikanavainen, reed-kytkin. LCD-näytöllinen elektroninen piirilevy näyttää 5 numeroa osittaisena mittauksena 0,1 – 99999 ja yhteensä 6 numeroa kokonaismittauksena 1 – 999999, nollattavissa. Näyttö näyttää myös tuettavan virtausnopeuden, enintään 120 l/min.

K24-A dieselvirtausmittari takaa mittaus tarkkuuden +/- 1 %; jos mittaus osoittautuu epätarkaksi, K24-A voidaan aina kalibroida varmistaakseen maksimaalisen tarkkuuden toiminnassaan. Painehäviö on alle 0,03 bar 120 l/min virtausnopeudella ja toistettavuus on 0,2 %. K24 virtausmittari toimii kahdella AAA-paristolla. Kiitos pyörivän näytön, K24-A voidaan sovittaa mihin tahansa sovellukseen ja työolosuhteeseen.

K24-A YHTEENSOPIVA KAIKENLAISEN BIODIESELIN KANSSA

Rakenteellisten ominaisuuksiensa ansiosta PIUSI K24-A sopii MIKÄ TAHANSA BIODIESELIN käyttöön ja sitä voidaan turvallisesti käyttää minkä tahansa sekoituksen ja alkuperän biodieselin mittaamiseen.