,

Piusi 3000 supreme

PIUSI 3000 SUPREME on erittäin innovatiivinen laite, joka on suunniteltu tarjoamaan täydellisen pumppujen hallinnan ja ohjauksen älypuhelinsovelluksen kautta.

PIUSI 3000 SUPREME on erittäin innovatiivinen laite, joka on suunniteltu tarjoamaan täydellisen pumppujen hallinnan ja ohjauksen älypuhelinsovelluksen kautta. Tämä auttaa käyttäjiä tankkaamaan dieselöljyä liikuteltavista säiliöistä nopeasti ja turvallisesti.

PIUSI 3000 SUPREME yhdistää uudet digitaaliset teknologiat PIUSI:n pitkään ja vahvistettuun kokemukseen nesteenhallintajärjestelmien suunnittelussa ja pumppujen, sekä virtausmittarien parissa. Tämä uusi pumppu on suunniteltu annostelemaan dieselöljyä, mittaamaan annosteltu tilavuus, hallitsemaan käyttäjien pääsyä ja ratkaisemaan ongelmia, joita liikuteltavien säiliöiden käyttäjät tyypillisesti kohtaavat.

HELPOSTI ASENNETTAVA, VIELÄ HELPOMPI KÄYTTÄÄ

PIUSI 3000 SUPREME on kompakti, itseimevä siipipumppu, jonka virtausnopeus voi olla jopa 50 L/min. Sen kompakti muotoilu tekee siitä helpon asentaa mihin tahansa säiliöön. Kompakti ja moderni toiminta tekevät PIUSI 3000 SUPREME -pumpusta arkipäivän työskentelyssä tehokkaamman, turvallisemman ja monipuolisemman.